Nyd komforten med en elevator i hjemmet

Elevator i dit private hjem tilpasset dine ønsker og behov

Hos H-Elevator er vi specialiserede i at bygge og montere elevatorer, der lige netop passer til dit nye eller eksisterende hus – vi leverer lige præcis den elevator, du har behov for. Brug os gerne som rådgivere, når du skal i gang med byggeriet.

Elevatorer til private hjem i hele Midt- og Østjylland

Vi oplever en stærkt stigende interesse blandt private bygherrer for at få en elevator i deres nye hjem, typisk større privatvillaer. Ofte er det et ønske om komfort, men det kan også bunde i fysiske udfordringer hos de nye beboere. Fælles for alle nye ejere af private elevatorer er, at de bliver lykkelige for anskaffelsen!

Hos H-Elevator har vi over 20 års erfaring med at bygge personelevatorer i alle størrelser til alle typer af kunder: fra private til institutioner, hospitaler, erhverv mv. Hos os leverer vi ikke kun standardløsninger, men bygger elevatoren til dit konkrete behov. Vi kan dog sagtens levere en elevator på standardmål, som ikke kræver, at vi tilpasser os særlige dimensioner. Når vi leverer elevatorer på specialmål, er det ofte fordi der forekommer pladsbegrænsninger i bygherrens nye eller eksisterende bygning. Vi laver den løsning, du gerne vil have. Fx kan indvendige elevatorkabiner udføres i et standardiseret design, eller vi kan designe kabinen 100 % efter dine særlige ønsker og krav. Vi leverer også lifte/handicaplifte til private.

Ring til os på 70232370 og lad os tage en snak om dine elevatordrømme. Uanset hvor langt du er i dine byggeplaner, så stiller vi os gerne til rådighed med råd og vejledning til et velgennemtænkt elevatorprojekt.

Hvad koster en elevator til et privat hjem?

Det er desværre umuligt at give et prisestimat, da der er mange faktorer der spiller ind. Helt generelt kan vi sige følgende: I elevatorbranchen er der en række meget store internationale leverandører, som ofte holder til i flotte domiciler. Det gør vi ikke. Vi er et mindre elevatorfirma beliggende i Sabro ved Aarhus, og vi har som det eneste firma i branchen vores eget elektronik- og smedeværksted, og det betyder, at vi selv kan producere en stor del af komponenterne i elevatoren. Vores timepris er kun 60-65 % af de store internationale elevatorfirmaers, og det betyder, at vi altid er konkurrencedygtige på prisen, når det handler om at opføre en ny elevator. Samtidig står vi på mål for en høj fagmandskvalitet i vores leverancer og servicearbejde – hver eneste gang. Vi er naturligvis ISO 9001-certificeret og har en grøn smiley hos arbejdstilsynet.

Personelevatorer til nybyggeri og eksisterende bygninger

Hvis du ønsker en elevator i dit nye hus, så er det selvfølgelig oplagt at opføre den som en indvendig elevator. Dog er det også muligt at forøge komforten og anvendeligheden i et bestående hus ved at opføre et elevatortårn, som bygges på den eksisterende bygning. Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig gerne til den rette løsning. Ring til os på 70232370 og lad os tage en snak om dit elevatorprojekt.

Vi servicerer også private elevatorer

Vi udfører gerne lovpligtigt serviceeftersyn på private personelevatorer. Vi er desuden det eneste elevatorfirma i branchen, som også kan hjælpe dig med reparationer, da vi kan reparere det meste på vores eget elektronik- og smedeværksted. Det sikrer dig i øvrigt mod lang nedetid ved nedbrud. Hvis du allerede har en elevator, som er leveret af et andet elevatorfirma, så er du meget velkommen til at kontakte os vedr. en favorabel serviceaftale. Vi servicerer og reparerer alle elevatorer uanset årgang, størrelse og fabrikat.

Bedre elevatordrift for færre penge

Få 10 gode grunde til at vælge os som din servicepartner

Få et bedre tilbud fra os

Upload et tilbud fra din elevator-leverandør

Vi kan som regel tilbyde dig et mere attraktivt tilbud end din nuværende leverandør, uanset om det handler om service, reparation eller nyinstallation. Klik på knappen herunder og send os et tilbud fra din leverandør – format er underordnet, kan sagtens være en mail, et screenshot af en SMS eller lign. Vi behandler oplysningerne 100 % fortroligt og vender hurtigt tilbage med et skarpt tilbud til dig.
Elevatorservice og reparation i Aarhus og Østjylland | H-Elevator

Få et bedre tilbud fra os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.