Døgnservice:

Elevatorer på specialmål, der passer til dit behov

Uanset om du har behov for en elevator, lift, rulletrappe eller handicaplift, så hjælper vi dig i mål.

Over 20 års erfaring med levering af elevatorer

Hos H-Elevator har vi over 20 års erfaring med opstilling af alle typer elevatorer til private, beboelsesbyggeri, erhverv og alle former for offentlige og private institutioner – herunder såvel personelevatorer som godselevatorer. Vi leverer ikke kun standardløsninger, men konstruerer også elevatorer på specialmål, eksempelvis hvis der er pladsbegrænsninger i din bygning eller i dit nye byggeri. Indvendige kabiner kan udføres i et standarddesign, eller vi specialdesigner kabinen efter dine ønsker og krav. Ligeledes har vi stor erfaring med såvel indvendige såvel som udvendige elevatorløsninger, fx elevatortårne der bygges på eksisterende bygninger.

Vi udfører naturligvis lovpligtigt serviceeftersyn på alle typer af elevatorer, og som den eneste leverandør i branchen kan vi også udføre reparationer på eget elektronik- og smedeværksted, hvilket sikrer dig minimal nedetid ved nedbrud.

Foruden elevatorer tilbyder vi nyinstallation, service og reparation af alle typer rulletrapper, rullefortorve, lifte/handicaplifte. Se vores komplette produktprogram ved at scrolle ned på denne side. Bemærk at vi kan levere alle løsninger efter både standardmål og specialmål.

Personelevatorer

Tovbåren elevator & hydraulisk elevator

Tovbåren personelevator

Tovbårne lavenergielevatorer er udviklet til at transportere flest mulig personer på kortest mulig tid. Den leveres som maskinrumsløs elevator, hvor den optager mindst mulig plads i bygningen. Løftekapaciteten spænder fra 200 kg til adskillige tons og hastigheden varierer fra 0,5 m/sek til 2,5 m/sek.

Hydraulisk personelevator

Her er tale om en lavenergi-elevator, som er udviklet til at transportere personer i bygninger, hvor der er specielle pladsforhold. Den kan leveres både med og uden maskinrum. Løftekapaciteten spænder fra 200 kg til adskillige tons og hastigheden varierer fra 0,5 m/sek til 1 m/sek.

Godselevator

Tovbåren elevator & hydraulisk elevator

Tovbåren godselevator

En tovbåren godselevator er udviklet til at transportere størst mulig godsmængde på kortest mulig tid. Den leveres som maskinrumsløs elevator, hvor den optager mindst mulig plads i bygningen. Løftekapaciteten spænder fra 200 kg til 10 tons og hastigheden varierer fra 0,5 m/sek til 2,5 m/sek.

Hydraulisk godselevator

Hydraulisk godselevator er en lavenergielevator, som er udviklet til at transportere tungt og omfangsrigt gods, og anvendes i bygninger hvor der er specielle pladsforhold. Den kan leveres både med og uden maskinrum. Løftekapaciteten spænder fra 200 kg til adskillige tons og hastigheden varierer fra 0,5 m/sek til 1 m/sek.

Lifte

Lifte

Lifte har mange anvendelsesmuligheder – både til person- eller godstransport. Liften kan leveres på specialmål, og kan anvendes til lodrette løft samt på trapper med forskellige udformninger – og på både lige eller snoede trappeløb. Liften kan leveres med forskellige drivmidler – kontakt os gerne for uforpligtende vejledning.

Hæve-/sænke specialløsninger

Løftescener

Vi udfører gerne specialopgaver inden for hæve- og sænkeløsninger, og vores speciale er fremstilling af løfteplatforme, der anvendes til podier, orkestergrave, løfteborde etc.

Løfteplatforme ændrer ethvert lokales dimensioner. På et minimum af tid hæves eller sænkes gulvet alt efter behov. Det giver nyt råderum i bl.a. teatre, koncerthuse, konferencecentre og udstillingshaller.

Løfteplatformene er multianvendelige og fejlfri i drift med el-, hydraulisk- eller pneumatikmotor, forbrændingsmotor eller håndsving. Højdereguleringen kan varieres med tolerancer helt ned til +/- 3 mm.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Specialløsninger

Møbelmagasin

Møbelmagasin/ Scener bruges ofte i Idrætshaller, koncertsale, Aula og konferesale hvor der er behov at have et magasin til rekvisitter, borde, stole, gymnastikredskaber mm., der kan hentes frem efter behov.

Samtidig kan møbelmagasinet anvendes som scene og evt. have inkluderet talerstol.

Kontakt os gerne for rådgivning til den løsning, der netop passer til dit behov.

Specialløsninger

Elevatorkupéer

H-Elevator er leveringsdygtig i alle former for elevatorkabiner og elevatorkupéer til din elevator eller lift – stål, glas, alu mm.

Vi konstruerer kabiner efter dine behov – og udformingen kan fx være rund eller trekantet, eller hvad dit behov måtte være.

Kontakt os gerne for vejledning og rådgivning.

Stål/-glasskakte & elevatortårne

Stål/Glas-skakte til elevatorer

Vi leverer indendørs og udendørs skakte til elevatorer i såvel glas og stål. Efter ønske konstruerer og udformer vi elevatortårnet i samarbejde med vores kunder og tilpasser målene efter behov.

Kontakt os gerne for rådgivning og vejledning.

Rulletrapper og rullefortove

Rulletrapper og rullefortov

Rulletrapper og rullefortove anvendes flere og flere steder. I lufthavne, på banegårde og i indkøbscentre. Mulighederne er uendelige. Brug vores erfaring til at få dimensioneret den rigtige løsning – vi tilbyder naturligvis også lovpligtig servicering og reparation af rulletrapper og rullefortove.

Referencer

Et uddrag af vores referencer

• Arden Bycenter
• Arden Plejehjem
• Bredskifte Alle 11, Aarhus V
• Bredskifte Alle 13, Aarhus V
• Dalgasparken, Aarhus
• DCS Nørresundby
• Fjordsgade, Odense
• Fredericia Kommune, Sjællandsgade, Fredericia
• Gandrup Skole
• Golf Parken, Kolding
• Ide Møbler, Aalborg
• Indkøbscenter Bryggen, Vejle

• Indkøbscenter City Vest, Brabrand
• Kvickly, Lolland Falster
• Nibe Skole
• NM Domicil, Odense
• P-Hus, Odense
• Remissen, Odense
• Sparekassen Farsø
• Sparekassen Hobro
• Trianglen, Aalborg
• Viborg sygehus
• Ørnen, Kerteminde
• Aalborg sygehus

Få et bedre tilbud fra os

Upload et tilbud fra din elevator-leverandør

Vi kan som regel tilbyde dig et mere attraktivt tilbud end din nuværende leverandør, uanset om det handler om service, reparation eller nyinstallation. Klik på den sorte knap og send os et tilbud fra din leverandør – format er underordnet, kan sagtens være en mail, et screenshot af en SMS eller lign. Vi behandler oplysningerne 100 % fortroligt og vender hurtigt tilbage med et skarpt tilbud til dig.
Elevatorservice og reparation i Aarhus og Østjylland | H-Elevator

Få et bedre tilbud fra os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.