Døgnservice:

Vi servicerer Aarhus og hele Østjylland

Modernisering og reparation af alle elevatorer, lifte og rulletrapper

Vi giver din elevator nyt liv, da vi som den eneste virksomhed i branchen har vores eget smede- og elektronikværksted. Brug os, og få langt mere ud af elevatorbudgettet.

Vi lever op til standarderne i ISO 9001

Alle elevatorvirksomheder som servicer elevatorer, lifte og rulletrapper skal ifølge dansk lovgivning være ISO 9001-certificeret. Hos H-Elevator er vi naturligvis certificerede, så vi kan tilbyde dig en korrekt og professionel service.

Modernisering af elevatoren betaler sig

Hvis I har en elevator af ældre årgang, kan der være en økonomisk fordel i at få den moderniseret eller renoveret. Omkostningerne til driftstop og løbende reparationer kan gøre en modernisering til en god forretning for jer. Det betyder imidlertid ikke, at I behøver udskifte hele elevatoren, og derfor kan en delrenovering ofte være en god løsning – både økonomisk og praktisk. 

Hvornår bør du overveje at renovere elevatoren?

Hvorfor benytte H-Elevator til modernisering af din elevator?

Hos H-Elevator udfører vi renovering og modernisering af alle elevatortyper, lifte, rulletrapper og rullefortove. Arbejdet udføres efter de seneste lovmæssige bekendtgørelser om drift og sikkerhed. Vi er et mindre elevatorfirma beliggende i Sabro ved Aarhus, hvorfra vi servicerer offentlige, private og erhvervskunder i Aarhus og hele Østjylland. 

Vi har ikke noget stort internationalt elevatorfirma i ryggen, og derfor er vi helt uafhængige af bestemte producenter og brands. Vi kan renovere og servicere alle brands – uanset årgang og type af installation. 

Som kunde hos os vil du opleve:

  • Store besparelser. Vores timepris ligger typisk på 60-65 % af de store elevatorfirmaers. Men vi går ikke på kompromis med kvaliteten
  • Reparationer i stedet for udskiftninger. Vi har som de eneste i branchen vores eget smede- og elektronikværksted, og det gør os i stand til at reparere stort set alt.
  • Personlig og hurtig service: Vi tilbyder døgnservice, og sikrer minimal nedetid på dit anlæg

Hyppigt stillede spørgsmål

Vi får ofte stillet de samme spørgsmål til elevator-renovering, og derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål/svar nedenfor. Hvis du mangler svar på konkrete spørgsmål, så er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden eller skrive en mail på: info@h-elevator.dk eller ringe på:   tlf. 7023 2370 

Ja, vi råder som den eneste aktør i branchen over eget smede og elektronikværksted, og det gør, at vi kan reparere og forny stort set alt. Vi er helt uafhængige af de store elevator-brands, men vi kan reparere, modernisere og renovere alle typer af anlæg, uanset årgang og producent/brand.

Svaret er, at du får høj faglig kvalitet og langt mere for pengene hos os. Vores timepris er typisk kun 60-65 % af de store elevatorfirmaers. Samtidig har vi som eneste firma i branchen eget smede- og elektronikværksted, og det gør at vi kan hjælpe dig ved at reparere/renovere i stedet for at alt skal skiftes ud med nyt. Og så giver vi markedets korteste nedetid: hvis døren i din elevator bliver påkørt af en pallevogn, en hospitalsseng eller en rullevogn så den er defekt, så kommer vi og afmonterer døren, reparerer den på værkstedet, og så er du oppe og køre igen på ingen tid. Ingen ventetid på nye døre der først skal hentes hjem fra udlandet.

Ja, vi kan reparere lifte/handikaplifte, rulletrapper, rullefortove, løftescener ud over elevatorer. Vi håndterer alle brands/fabrikater i alle årgange.

Ja, vi servicerer alle typer af kunder. Vi tilbyder installation af elevatorer og lifte, service og renovering til alle typer af privatkunder, offentlige kunder, herunder institutioner, skoler og plejehjem, offentlige bygninger, samt alle typer af erhvervskunder. Desuden servicerer vi en lang række ejendomme og beboelsesbygninger.

Vores hjemmebane er Østjylland. Vi holder til i Sabro ved Aarhus. Vi kører dog i det meste af Midtjylland.

Ja, vi servicerer alle typer af elevatorer med lovpligtigt serviceeftersyn. Se mere på vores side vedr. service.

Få et bedre tilbud fra os

Upload et tilbud fra din elevator-leverandør

Vi kan som regel tilbyde dig et mere attraktivt tilbud end din nuværende leverandør, uanset om det handler om service, reparation eller nyinstallation. Klik på den sorte knap og send os et tilbud fra din leverandør – format er underordnet, kan sagtens være en mail, et screenshot af en SMS eller lign. Vi behandler oplysningerne 100 % fortroligt og vender hurtigt tilbage med et skarpt tilbud til dig.
Elevatorservice og reparation i Aarhus og Østjylland | H-Elevator

Få et bedre tilbud fra os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.